Hotel Farsø Stegebuffet
(min. 20 personer)
Vælg 3 slags kød:
Stegt Herregårdsskinke
Barbecue marineret svinekam
"Rubbed" nakkefilet
Kalkunbryst m. pesto og bacon
Grillet kyllingebryst
Rosastegt kalvefilet (+15 kr. pr. cov)
Vælg 2 slags kartofler:
Flødekartofler (+ kr. 10 kr. pr. cov)
Persillekartofler
Hjemmelavet kartoffelsalat
Stegte kartoffelbåde m. hvidløg
Sommerkartoffelsalat i olie/eddike dressing
Små bagte kartofler m. sesam
Bagt kartoffel m. kryddersmør
Vælg 2 slags salater:
Grov bondesalat med pesto
Mixet salat med hjemmerørt dressing
Broccolisalat m. bacon, rosiner, rødløg og solsikkekerner
Tabbouleh med persille, mynte, rødløg, citron, tomat og agurk
Pastasalat m. pesto, peberfrugt og rødløg
Tomatsalat m. feta, oliven og basilikum
- hertil hjemmebagt brød
Pris pr. person kr. 165.00
Alle buffeter serveres med langtidshævet landbrød.
Smør kan tilkøbes.