Telefon: 98 63 10 04
Mail: info@hotelfarsoe.dk
(min. 15 couverter)
med jordbærsauce
kr. 60.00
med frisk frugtsalat
kr. 65.00
med chokolade, nødder og kandiseret frugt
kr. 70.00
med vaniljeis, appelsinis, marcipan og syltede svesker
kr. 85.00
- vælg mellem: Jordbær, hindbær, banan, Bailey, chokolade, cookies, Daim etc. anrettes med flødeskum og pynt
med chokolade, creme fraiche og bærcoulies
med espressobund, cognac og orangesauce
med frisk frugt og creme fraiche
kr. 55.00
med nougatcreme og appelsincoulies
stænket med grand manier, frisk frugt og creme fraiche
med kanel/marcipan låg og creme fraiche
med knust makroner og flødeskum
(samle selv)
med vaniljecreme, makron og flødeskum
med softice, sukker og syltetøj
med appelsinsirup og softice
kr. 80.00
med skovbærshot og frisk frugt
med mandelbund, romfromage, krokant og profiteroles
kr. 95.00
med jordbær/rabarberkompot
med flødeskum
med kirsebærsauce
Vi gør opmærksom på at desserter med is skal være på frost
Selskaber
Her kan du læse mere om hvad vi kan tilbyde af lækker mad og gode oplevelser. Som gæst hos os kan du se frem til en hyggelig aften med god, velsmagende mad og hyggelig stemning.
Events
Læs om hvad der sker hen over sæsonen på Hotel Farsø. Vi har events og arrangementer hele året rundt, og hyrer af og til kendte musikere til at komme og spille lækker musik.
Kontakt
Har du spørgsmål, ris eller ros er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis du savner information her på siden må du også gerne skrive ind til os med dine spørgsmål.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
Vil du se mere af vores arbejde?
Følg os på Facebook
Hotel Farsø
Søndergade 11, 9640 Farsø
Klik her for rutevejledning
Åbningstider
Reception
Mandag - Lørdag: 10.00 - 18.00
Derudover holder vi åbent for individuelle arrangementer alle dage i tidsrummet 08.00 til 03.00
Kontakt os døgnet rundt på mail.
Betalingsmuligheder
Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort / Visa dankort, mobilpay nr. 15571, kontant.
Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen