Julefrokost

Hotel Farsø byder traditionen tro på lækkert

 hjemmelavet julemad både i og ud af huset.

Julemaden er lavet fra bunden og med råvarerne i højsædet!

Her et udpluk af eksempler:

Karrysalat - hjemmerørt med kogte æg, mayonnaise, eddike og karry.

Fiskefilet - fiskefilet paneret i brødkrumme og pandestegt med rigelig smør.

Dressinger - alle vores dressinger er hjemmerørte og tilsmagt med kærlighed

Remoulade - hjemmerørt med mayonnaise, picklis og citronsaft.

Grønkål - Skovly's de bedste hånd-sorterede grønkål tilberedt med andefedt og piskefløde.

Medisterpølse i samarbejde med vores lokale Slagter Dennis

Ris a la mande - grødris kogt med sødmælk og vaniljestænger vendt med pisket fløde og mandelsplitter

FØLG OS PÅ FACEBOOK​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Hotel Farsø

Søndergade 11, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 63 10 04

Mail: info@hotelfarsoe.dk

kontrolrapport-smiley

Åbningstider

Reception

Mandag - Lørdag: 10.00 - 18.00

Derudover holder vi åbent for individuelle arrangementer alle dage i tidsrummet 08.00 til 03.00

Kontakt os døgnet rundt på mail.

Betalingsmuligheder

Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort / Visa dankort, mobilpay nr. 15571, kontant. 

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen