Den store luksus julefrokost

Store modnede marinerede sild med hjemmelavet karrysalat.

Pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron.

Hjemmelavet skaldyrssalat med surimikrabbe, rejer og asparges.

Hel dampet østersølaks ”Bellevue” med kaviar og tomatiseret dressing.

Vendsysselsk grønlangkål – den gode med andefedt og fløde.

Glaseret hamburgerryg med sukkerbrunede kartofler, sennep og syltede rødbeder.

Hjemmelavet grovhakket frikadeller med herregårdsrødkål.

Lun leverpostej med sprødstegt bacon og champignon.

Fransk landbrie med hjemmelavet hybenkompot.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Min. 15 personer

Pris pr. person "ud af huset" kr. 295,00

Serveret på Hotel Farsø kr. 360,00

FØLG OS PÅ FACEBOOK​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Hotel Farsø

Søndergade 11, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 63 10 04

Mail: info@hotelfarsoe.dk

kontrolrapport-smiley

Åbningstider

Reception

Mandag - Lørdag: 10.00 - 18.00

Derudover holder vi åbent for individuelle arrangementer alle dage i tidsrummet 08.00 til 03.00

Kontakt os døgnet rundt på mail.

Betalingsmuligheder

Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort / Visa dankort, mobilpay nr. 15571, kontant. 

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen